Connect with us


Gist/Gossips

Vuurdoop is achter de rug: ‘K2 zoekt K3-finaliste Diede vervangt zwangere Hanne tijdens show in Groningen

Published

WhatsApp Group Join Now
Telegram Group Join Now
 Diede van den Heuvel heeft haar vuurdoop achter de rug: de 22-jarige ‘K2 zoekt K3’-finaliste heeft zaterdag in Groningen voor het eerst opgetreden met de meidengroep, nu Hanne Verbruggen het omwille van haar zwangerschap even rustiger aan moet doen.

 

Hanne is zwanger van haar eerste kindje, en dokters raadden haar daarom aan om voorzichtig te zijn met de energieke optredens van K3. Daarom werd begin deze week beslist om tijdelijk een stapje opzij te zetten. Pas na de bevalling zal ze er weer bij kunnen zijn.

Tot dan wordt ze vervangen door een oude bekende: Diede van den Heuvel. Zij nam deel aan de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’, en haalde daar zelfs de finale. “In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt”, zei Marthe daar eerder over. “Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst.”

Ook Diede zei er toen klaar voor te zijn. “Het is een droom die uitkomt. Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carrière gericht, en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd.”

Advertisement

I'm Youngz, The Mastermind Behind TopCityVibes, A Proficient And Innovative Professional In Web Design And Graphics. With A Relentless Commitment To Delivering Non-stop Updates, Ensures You Stay Informed And Engaged. Don't Miss The Chance To Connect With Creative Force Via The Handle Below.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *